Våra tjänster

Tack vare vår långa erfarenhet i branschen så kan våra målare hjälpta till med allt som rör måleri. Vi har i flera år hjälpt både privatpersoner och företag genom enkla och långvariga lösningar inom måleri, tapetsering samt färgsättning. Våra målare är kreativa individer och kan hitta lösningen på allt inom måleri & färgsättning och tillsammans med våra partners har vi priseffektiva lösningar när det kommer till material. 

Måleri & Tapetsering

Det kan vara svårt när man ska måla eller tapetsera en vägg, det finns en mängd olika lösningar och att göra rätt val är inte alltid lätt. Därför kan vi på K-Måleri hjälpa er. Vårt mål är att ni ska hitta lösningen och hjälper er på traven med kreativa lösningar och idéer. Våra anställda målare har över 40 års erfarenhet inom måleri & byggbranschen. Hos oss anlitar du främst professionella och erfarna målare som sätter kunden i fokus. 

Allt som du kan förknippa med måleri kan vi! Vi målar och tapetserar åt både privatpersoner och företag. Allt från ett litet sovrum till stora kontor och byggplatser, inomhus och utomhus. Behöver ni hjälp med enbart arbetet eller både med beställning och arbetet så kan du lita på att vi löser det. 

Hos oss får du en självständig partner och projektledare som tar hand om ditt projekt. Vi planerar, utför och besiktar arbetet för att uppnå högsta möjliga kvalitén samt nöjda kunder.

 

Behandling av betonggolv

Betong är ett väldigt tåligt och hållbart material som använts ända sedan tusentals år tillbaka. Idag är betongen ett byggmaterial som flitigt används inom olika typen av byggnationer. Det finns många olika sätt man behandlar ett betonggolv. Vi anses vara experter inom området. Vi gör ert gamla betonggolv till ett nytt betonggolv. Oavsett hur stort projektet så kan du lita på att K-måleri gör jobbet. Slutresultatet är i hög grad kopplat till betongens nuvarande beskaffenhet. När vi på K-Måleri kommer till en betongplatta som redan är gjuten har vi en begränsad möjlighet att påverka slutresultatet. Vi kan dock garantera en porfri och jämn yta och vi kan styra över hur hög glansen blir.

 

K-Måleri

Powered by K-Måleri © 2020 – Org-nummer: 559237-0703